неділю, 13 липня 2008 р.

Новини з "павутини"

Нацист Герман Герінг під час мюнхенського путчу був поранений і переховувався в єврейській родині,яка його лікувала. А потім він нищив євреїв по цілій Европі. А от його рідний брат врятував чимало відомих осіб єврейського походження.

Часопис "Експрес" провів дослідження,в ході якого виявив,що біля 70% депутатів ВР перебувають в другому або третьому шлюбі...Гм, є над чим подумати...

"Україна, напевне, посідає перше місце в Європі за кількістю вищих навчальних закладів. Є 904 закладів усіх рівні акредитації: 192 університети, 57 академій, 123 інститути, 205 коледжів і таке інше. А по суті цим самим ми можемо сказати, що оця величезна кількість навчальних закладів не трансформувалася в якість, а навпаки, я би сказав навіть про деградацію сьогодні вищої освіти...Якщо говорити про автономію університетів, то не тільки не існувало студентського самоврядування, а й самі вузи перестали бути осередком громадянського суспільства, вони практично не мали можливості визначати і наукові ступені і вчені звання, вони фактично не мали фінансової автономії." (В.Полохало).

"Освіта без виховання - це золоте кільце в рилі свині" (Песталоцці Йоганн Генріх (Johann Heinrich Pestalozzi; 12 січня 1746, Цюріх - 17 лютого 1827) – видатний швейцарський педагог)

Немає коментарів: