четвер, 14 травня 2009 р.

Новини з "павутини"...

Користувачі переглядача Firefox можуть скористатися гарним додатком Cleeki - Firefox Accelerators (завантажити можна звідси). Фактично,він є альтернативою подібного додатку для ІЕ8.
============================
Архіватор winZip оновився до версії 12.1. Серед новинок тут - новий формат стиснення zipx, що дозволяє краще стискати файли. Пробну версію можна взяти тут.
============================
Фірма Xerox поповнила ринок кольорових принтерів для великих офісів моделлю ColorQube 920x, на якій варість кольорового друку зменшено удвічі. Подібне стало можливим завдяки заміні кольорового чорнила на бруски "твердого чорнила",які "розріджуються" під час друку при нагріванні.
============================
Британські дослідники виявили, що внаслідок потрапляння на ринок ПК користованих ПК, дуже часто оприлюднюється конфіденційна інформація попередніх власників ПК, яка міститься на твердих дисках. Той, хто вважає, що видаливши файл, він повністю його знищив - ПОМИЛЯЄТЬСЯ :-) Умільці можуть дістати з диску багато цікавого :-) Єдиний надійний спосіб "знищити" інформацію на диску - ПЕРЕПЛАВИТИ диск у спеціальній печі!

Немає коментарів: