вівторок, 20 листопада 2012 р.

Проблеми з відео в Google Chrome


Віднедавна в мене розпочалися проблеми з переглядом відеофайлів в режимі онлайн за допомогою переглядача Chrome. Надто очевидні ці проблеми при перегляді відео на сервісі YouTube. Начебто достатня швидкість передачі даних і т.п., а відео йде ривками, спотворюється звук. Поцікавився, чи є подібні негаразди в інших користувачів Інтернету. Виявилось, що є, зокрема при перегляді відео в повноекранному режимі. Проблема криється в AdobeFlash - він конфліктує з встановленим у Chrome плагіном для перегляду відео. Іншими словами - перед нами очевидна боротьба конкурентів :-) Труднощі з відео спричинилися до того, що деякі користувачі Chrome почали віддавати перевагу іншим переглядачам, як от IE, Firefox. Мені допоміг такий "рецепт":
1) видрукувати в рядку пошуку Chrome команду - chrome://plugins і натиснути Enter. У головнім вікні переглядача з'явиться інформація про встановлені додатки.
2) У верхній частині вікна, праворуч, натискаємо "Деталі", при цьому біля кожного додатку бачимо детальну інформацію про нього.
3) Шукаємо модуль, в кінці якого міститься pepflashplayer.dll. В мене це тут:
AppData\Local\Google\Chrome\Application\23.0.1271.64\PepperFlash\pepflashplayer.dll
4) Вимикаємо вказаний модуль.
5) Перевантажуємо переглядач Chrome.
6) Пробуємо ще раз вийти на сторінку з відео і переглядаємо його. Тепер все гаразд.

1 коментар:

Олег Стецюк сказав...

Спасибо!!!!!!!!!!!!! А я уже не знал что и делать... а теперь все нормализовалось!.