суботу, 16 березня 2013 р.

Як "пришвидшити" роботу Firefox?

З деяких пір почав надавати перевагу переглядачеві PaleMoon перед Firefox тому що останній швидше завантажує веб сторінки. Однак, не всі додатки Firefox, якими я користуюсь, працюють в PaleMoon. Вирішив покопирсатись в Інтернеті, шукаючи рецептів пришвидшення роботи Firefox. Ось "рецепт", який допоміг. Може комусь знадобиться також. Але будьте уважні, щоб випадково не змінити інших параметрів Firefox!
 =========================
1.    Завантажити Firefox.
2.    В рядку адреси надрукувати (не вставити!) – about:config, натиснути Enter.
3.    У рядку «Фільтр»  сторінки параметрів (вгорі, нижче меню переглядача) вставити параметр network.http.pipelining   - натиснути Enter.
4.    Встановити значення параметра network.http.pipelining   - true (за замовчуванням він тут має значення – false).  Для цього клацнути на рядку вказівником «миші».
5.    Так само, через «Фільтр» знайти параметр -  network.http.proxy.pipelining і присвоїти йому значення – true.
6.    Так само знайти параметр network.http.pipelining.maxrequests і присвоїти йому значення  - 32 (в останній версії Firefox тут вже є 32).
12.    У тому ж вікні параметрів клацнути правою кнопкою «миші», вибрати «Створити», а далі «Ціле». У віконці, що зявиться, ввести або вставити - nglayout.initialpaint.delay, натиснути Enter, далі вставити значення  - 0.
13.     Знайти параметр network.dns.disableIPv6 і присвоїти йому значення  - false (в останній версії Firefox це вже так і є).
14.    Знайти (якщо нема – створити, див. 12) параметр content.notify.backoffcount і присвоїти йому значення  - 5.
15.     Знайти (якщо нема створити – див.12) параметр - ui.submenuDelay і присвоїти йому значення  - 0.
16.     Знайти параметр plugin.expose_full_path (якщо нема – створити, вибравши «Логічне», а не «Ціле») і присвоїти йому значення  - true.
17.    Закрити сторінку параметрів, перевантажити Firefox.
18.    Сторінки завантажуються значно швидше!

Немає коментарів: