суботу, 24 травня 2014 р.

МОЛИТВА ДО ВИБОРІВ ПРЕЗИДЕНТА

Святий, всемогутній, милосердний і праведний Боже, ми дякуємо Тобі за щоденну турботу і піклування про нас, наш народ і нашу країну.  З Твоєї ласки у світі встановлюється кожна влада, обираються уряди і президенти. Підносимо до Тебе нині свою молитву і  просимо – дай нам завжди звертатися до Тебе у щоденному каятті, шукаючи Твоєї ласки і корячись Твоїй святій волі. 
Благаємо Тебе: просвіти нас і весь наш народ Твоїм Святим Духом і нагадай нам у чому саме ми відпали від Тебе і схибили на манівці. Дай нам повсякчас наближатися до Тебе зі зламаним та покірним серцем, покладатися на Тебе без жодного сумніву і вірити в Тебе. 
Господи наш, для Тебе немає неможливої жодної речі! Нині наша країна обирає нового Президента і ми благаємо Тебе: прийди нам на поміч і поблагослови нас. Дай нам мудрості і терпіння. Твоє Слово є правда, освяти нас правдою Твоєю. 
Якщо буде Твоя милостива воля, пошли нашій країні побожного Президента та його помічників, наділених мудрістю, виваженістю, чесністю, любов’ю до свого народу, до праведності та миру, готовністю переносити тягарі своїх посад, щоб Україна могла далі насолоджуватися Твоїм благословенням, ласкою та милосердям, а наш народ міг жити у мирі, спокої, любові та злагоді, процвітав духовно та матеріально. Дай їм правдивого Божого страху і належного розуміння того, що вони є Твоїми слугами, які з Твоєї волі виконують дані їм обов’язки. 
Боже наш, нехай невимовна і щедра благодать Твого спасіння, яке Ти милостиво вилив на нас, наверне серця невіруючих, скерує до каяття і розуміння, що лише віра в Христа Спасителя може дати правдивий мир, втіху, радість та щастя, благословенне сьогодення і майбутнє. 
Допоможи нам бути світлом і сіллю для цього світу, добром та благословенням для країни, суспільства на наших рідних і близьких. Поблагослови подальше проповідування і поширення Христового Євангелія, щоб усі в Україні сущі та поза її межами пізнали Його, як Свого єдиного Господа, Викупителя і Спасителя і стали на благословенну дорогу, котра веде до Царства Небесного, життя і спасіння.    
Молимось про це в ім’я Ісуса Христа, Сина Божого, який живе і царює разом з Отцем і Святим Духом нині і повіки. Амінь.

Немає коментарів: