суботу, 15 квітня 2017 р.

Молитва на Господнє воскресіння

Милостивий Господи Ісусе Христе, наш воскреслий і вічний Спасителю! Ти пішов на хрест за наші гріхи і воскрес, щоб обдарувати нас прощенням, вічним життям і спасінням. З усіма, хто вірує в Тебе і поклоняється Тобі на кожнім місці в дусі та правді, ми в покорі схиляємо перед Тобою свої коліна, як перед Своїм єдиним Викупителем і Спасителем, котрий визволив нас і всіх людей від влади гріха, диявола та смерті і просимо – очисти наші серця від усіх провин та грішних бажань, наповни їх Своїм правдивим миром, який перевищує все, і керуй нашими думками та вчинками.
Ми радіємо і тішимося, що Ти милостиво дарував нам прощення і Своєю святою кров'ю, пролитою на Голгофі, примирив нас із Небесним Отцем, щоб ми могли стати Божими дітьми і споглядати Боже обличчя, пізнаючи Його невимовні милосердя, любов і доброту. Складаємо Тобі подяку за те, що Ти обдарував нас надією та спасаючою силою Твого хреста, так що віруючи в Тебе, ми можемо не боятися смерті та осуду. Благаємо Тебе, даруй тим, хто в цей день сповнений смутку через втрату своїх рідних та близьких, які покладали надію на Тебе, - втіху, котру містять Твої обітниці про те, що настане день і вони поєднаються з ними у вічній славі на небесах.
Ми тішимося нині, знаючи, що Твоя Церква прямує далі вперед переможною ходою і пекельні брами не здолають її ніколи. Прийми нашу обітницю служити Тобі і бути завжди вірним Тобі. Викорени з наших сердець всі сумніви та турботи, які затьмарюють любов до Тебе і Твого Євангелія спасіння. Нехай Твій Святий Дух підтримує в нашому серці цю любов, щоб вона ніколи не згасала. Провадь нас шляхом, осяяним світлом Твого живого і вічного Слова до кінця нашого життя, щоб одного дня ми міг побачити Твою славу і звеличити Тебе з усіма святими та ангелами на небесах. Амінь!

Немає коментарів: