неділю, 14 травня 2017 р.

Молитва на День Матері

Дорогий небесний Отче, через Свого пророка Ти промовив: «Як когось його ненька втішає, так вас Я потішу…» (Iс.66:13).
Ми дякуємо Тобі за Твою безмежну любов, котра вища від усякого людського розуміння. Щоб ми могли краще збагнути її, Ти порівнюєш її з любов’ю матері до дитини. Покладаючись на Твою любов, ми певні, що завжди матимемо Твою поміч, підтримку і захист.
Нині ми вшановуємо наших дорогих матерів і підносимо Тобі особливу подяку за всіх матерів, які кладуть надію на Христа – нашого єдиного Господа і Спасителя. Просимо Тебе – поблагослови їх, наділи їх благодаттю Твого Святого Духа. Дай їм бути добрим прикладом віри для їхніх рідних та близьких. Нехай вони завжди пам’ятають, що їхні діти є Твоїм благословенним дарунком. Простягни над ними Свою могутню правицю і дай їм сили для кожного діла, яке є добрим в Твоїх очах. Дай їм мужності і твердої віри переносити усі випробування і страждання.
Господи, підносимо Тобі подяку за наших матерів і їхню любов, яка нас підтримувала і втішала. Дай нам бути гідними цієї любові і ніколи не чинити того, що б засмучувало серця наших матерів і завдавало їм болю.
Спрямуй наші стопи на дорогу добра, щоб ми завжди ходили слідами Христової любові та Його настанов і заповідей, наслідуючи приклад Його любові до своєї земної матері.
Будь милостивим до наших матерів, спаси їх і помилуй. В ім’я Ісуса, амінь.

Немає коментарів: