середу, 27 вересня 2017 р.

Молитва до Дня Хреста Господнього

Апостол Павло говорить: «Бо ж слово про хреста тим, що гинуть, то глупота, а для нас, що спасаємось, Сила Божа!» (1Кор.1:18), «А щодо мене, то нехай нічим не хвалюся, хіба тільки хрестом Господа нашого Ісуса Христа, що ним розп'ятий світ для мене, а я для світу» (Гал.6:14).

Отче небесний, даруй нам, щоб не лише у День Господнього хреста, а щоденно і повсякчас наші серця, розум і душі були зосередженні  на особі та ділі Твого Однородженого Сина, а нашого єдиного Господа і Спасителя Ісуса Христа, який помер за нас та всіх, викупив нас від влади гріха, диявола і смерті, відкрив для нас шлях до небес. Христовими ранами нас уздоровлено.

Нехай найкращим, найшанованішим, найціннішим скарбом для нас завжди буде чисте Євангеліє нашого Господа Ісуса Христа.  Дай нам, Боже наш, берегти цей скарб своїми пожертвами, часом і даними нам Тобою дарами, підтримувати проповідування та поширення Євангелія.  Дай нам бути сіллю та світлом для світу. Настанови нас піклуватися про зміцнення віри в Божого Сина, докладати зусиль для розбудови громади та Церкви, виявляти милосердя, терпеливість, мудрість, християнську любов.  Нехай Господь благословляє нашу громаду, наші родини, нашу працю, дарує добро, щастя, втіху, радість у спасенній вірі в Нього.

Триєдиному Богові – Отцю, Сину і Святому Духові віддаймо славу і поклоніння нині і повіки. Амінь.

Немає коментарів: