четвер, 4 січня 2018 р.

Молитва за батьків невинно убієнних Ірини та її сестри Світлани.


Милосердний Господи, Ти благословляєш шлюб і подружнє життя багатьма дарунками, з-поміж яких найщедрішим є народження дітей. Ти поблагословив батьків Ірини та Світлани цими донечками, котрі були їхньою радістю і втіхою. Вони плекали надії побачити своїх дітей щасливими, обдарованими Твоєю ласкою і добром. Батьківські серця були сповнені найкращих сподівань. Однак немилосердні, жорстокі вбивці відібрали у них їхніх донечок, позбавили втіхи і радості, завдали незагойного болю, котрий супроводжуватиме їх все подальше життя.

Господи, зглянься над батьками убитих нелюдами Ірини та Світлани, зміцни їхні духовні та фізичні сили, допоможи їм нести той неймовірно важкий хрест, який випав на їхню долю, укріпи у вірі.

Боже наш - справедливий і правдивий, зішли на вбивць цих дітей та їхніх поплічників Твій праведний суд, воздай їм за гріх убивства. Хай на їхні голови впаде Твоя справедлива кара. Дай, Господи, щоб ті, що провадять слідство, не спокушались хабарем та підкупом, не покривали злочинців, не чинили гріха, а виконували свої обов'язки сумлінно і з Божим страхом. Заради Ісуса Христа, амінь.

Немає коментарів: