суботу, 6 жовтня 2012 р.

ООН на боці противників Святого Писання

ООН вже не раз засвідчувала свою прихильність так званим "правам людини", радше ніж приписам Божого Слова. ООН обурило прийняття Верховною Радою України в першому читанні закону про заборону пропаганди гомосексуалізму. ООН толерує поширенню освітніх програм, спрямованих на виховання толерантного ставлення до осіб нетрадиційної сексуальної орієнтації. Крок за кроком ці програми ширяться країнами світу під виглядом "добра" для суспільства. Звісно, декому вони подобаються, ще б пак. Однак, як відомо, потурання гріхові -  це також гріх. Написано: "8 Коли б Я сказав до безбожного: Безбожнику, ти конче помреш!, а ти не говорив би, щоб остерегти безбожного від дороги його, то він, несправедливий, помре за свій гріх, а його кров Я вимагатиму з твоєї руки. 9 А ти, коли остережеш несправедливого від дороги його, щоб вернувся з неї, і він не вернеться з своєї дороги, він помре за гріх свій, а ти душу свою врятував" (Езекіїля 33:8-9). Окрім ООН, голоси на захист "нетрадиційної любові" (в прямому сенсі - гріха) лунають також з інших боків. Дехто вже поспіхом застеріг, що це крок від Європи, а не до Європи. Втім, як на мене, у Європі таки досить своїх моральних проблем і без нас. Один поважний журналіст вголос заявив, що серед "нетрадиційних" чимало хороших людей. Можливо, на його думку, вони й "хороші", але на думку Господа - ні. Написано: 

Левит 18:22  22 А з чоловіком не будеш лежати як з жінкою, гидота воно!
Левит 20:13  13 А хто лежатиме з чоловіком як із жінкою, гидоту вчинили обоє вони
Римлян  1:26-27  …їхні жінки замінили природне єднання на протиприродне.  27 Так само й чоловіки, позоставивши природне єднання з жіночою статтю, розпалилися своєю пожадливістю один до одного, і чоловіки з чоловіками сором чинили. І вони прийняли в собі відплату, відповідну їхньому блудові.
1 Коринтян 6:9-10   9 Хіба ви не знаєте, що неправедні не вспадкують Божого Царства? Не обманюйте себе: ні розпусники, ні ідоляни, ні перелюбники, ні блудодійники, ні мужоложники,  10 ні злодії, ні користолюбці, ні п'яниці, ні злоріки, ні хижаки Царства Божого не вспадкують вони!

1 коментар:

пастир Вячеслав Горпинчук - Pastor Vyacheslav Horpynchuk сказав...

Діймо далі як Ісус Навин (Єгошуї 24:15)!