суботу, 24 жовтня 2020 р.

Молитва до дня виборів 25 жовтня 2020 року

Милосердний і праведний Боже, ми дякуємо Тобі за щоденну турботу і піклування про нас, наш народ і нашу країну. Благаємо Тебе: просвіти всіх в Україні сущих Твоїм Святим Духом і нагадай нам у чому саме ми відпали від Тебе і схибили на манівці. Пробач нам наші провини. Дай нам повсякчас наближатися до Тебе зі зламаним та покірним серцем, покладатися на Тебе без жодного сумніву і вірити в Тебе.

Господи, в день виборів прийди нам на поміч і поблагослови. Дай громадянам України мудрості і терпіння. Твоє Слово є правда, – освяти їх правдою Твоєю.

Якщо буде Твоя милостива воля, пошли нашій країні побожних голів міських, сільських і селищних рад, депутатів усіх рівнів, наділених мудрістю, виваженістю, чесністю, порядністю, правдивими чеснотами, любов’ю до свого народу, до праведності та миру, готовністю переносити тягарі своїх посад, сповнених правдивого Божого страху і належного розуміння того, що вони є Твоїми слугами, які з Твоєї волі виконують доручені їм обов’язки, щоб Україна могла далі насолоджуватися Твоїм благословенням, ласкою та милосердям, а наш народ міг жити в мирі, спокої, любові та злагоді, процвітав духовно та матеріально.

Боже наш, нехай невимовна і щедра благодать Твого спасіння, яке Ти милостиво вилив на нас, наверне серця невіруючих, скерує їх до каяття і розуміння того, що лише віра в Христа Спасителя може дати правдивий мир, втіху, радість та щастя, благословенне сьогодення і майбутнє.

Господи, поблагослови подальше проповідування і поширення Євангелія на теренах України, щоб усі пізнали Тебе, як Свого єдиного Господа, Викупителя і Спасителя і стали на благословенну дорогу, котра веде до добра, життя і спасіння.

Молимось про це в ім’я Триєдиного Бога – Отця, Сина і Святого Духа, амінь.

Немає коментарів: