неділя, 12 листопада 2023 р.

Християнська сім'я: батьки і діти

 Батьки, які навчають своїх дітей Євангелія, читають їм біблійні історії, навчають їх добрих християнських гімнів, приводять їх до церкви і люблять їх, займаються найвищою та найсвятішою діяльністю, яку лише може виконувати будь-який чоловік чи жінка в цьому світі. 

Бог благословляє нас дітьми, бо любить нас. Ми навчаємо їх Слова Божого, бо любимо їх. Чого ми бажаємо нашим дітям і онукам? Ми хочемо, щоб вони пізнали Ісуса, як свого Спасителя, довіряли Йому задля вічного життя, знали і вірили, що заради Нього їхні гріхи прощені. Ми хочемо, щоб вони навчилися любити так, як Він полюбив їх. Ми хочемо, щоб вони поводилися, як християни у цьому світі, шануючи людей за їхнє служіння і перебування у страхові Божому і жили згідно із законом християнської любові, підсумованим у Десяти Заповідях.

Батьки і матері: не шукайте добра в культурі, відданій егоїзму та здобуттю речей, які гинуть. Знайдіть справжню радість у тому, щоб дарувати своїм дітям скарби, які ви отримали від Бога. Вони вас за це поблагословлять. Коли ви постарієте і досягнете віку, коли ваша сила почне згасати і ви станете слабкими, Бог поблагословить вас через ваших дітей, і ви знатимете, що коли Бог дав Мойсею четверту заповідь, то Він дав йому щось направду добре.  

о.Рольф Д.Пройс

Немає коментарів: