четвер, 30 листопада 2023 р.

Молитва до Дня Св.Андрія Первозваного

Дорогий Небесний Отче! Люблячи Тебе, нашого Бога, ми думаємо про Андрія, покликаного першим поміж учнями Христа. Він покинув свого невода, щоб іти за Ісусом, залишивши позаду своє колишнє життя і доручивши його в руки свого Господа. Ми дякуємо за Андрія, як взірця для всіх, хто йде за Христом. 

Ми згадуємо Андрія, який поширював Євангеліє в часи переслідувань і ворожнечі, коли Церква ще була молодим паростком. Ми натхненні Святим Духом, щоб свідчити іншим Добру Новину про Викупителя і Спасителя Ісуса Христа. Дай нам, Господи, попри небезпеку, негаразди і труднощі виконувати своє служіння так, як це робили Твої апостоли і учні.

Ми думаємо про Андрія, розіп’ятого на хресті, мученика за віру. Господи, дай нам мужньо сповідувати віру в Тебе серед болю та страху, довіряти Тобі цілковито і до кінця, плекаючи і оберігаючи безцінну спадщину Твого Євангелія. Ми дякуємо Тобі за Андрія, як застереження для всіх нас, щоб ми пам'ятали тих, хто страждає і зазнає утисків та переслідувань нині, цінували безцінну жертву Сина Божого за нас і наші гріхи. 

Боже всіх народів, Ти послав апостола Андрія, натхненного Твоїм Святим Духом, щоб поширювати Твоє Євангеліє спасіння по всі кінці землі, отож дай нам наслідувати його мужність іти за Тобою, його ревність, щоб бути Твоїми правдивими свідками.  Господи, Ти покликав нас на служіння Тобі, вчини нас своїми вірними учнями і зміцни нашу віру. Заради Твого святого ймення, амінь.

Немає коментарів: